Vosté sabia que? (1a entrega)

– Vosté sabia que les partides que l’Ajuntament de Callosa destina a INVERSIÓ SOCIAL només suposen un 3% de tot el que recapta dels ciutadans?

– Vosté sabia que en plena situació d’estafa econòmica (alguns l’anomenen CRISI), amb un augment del 304% de parats a Callosa des del 2007, el nostre Ajuntament ha reduït un 45% la inversió social?

– Vosté sabia que llevant la subvenció per a la Mancomunitat de serveis socials, per al 2013 només es destinaran menys de 25.000 per al foment del treball, per a cursos formatius, per a millora de la borsa de treball, per a activitats de la 3a edat, per a ajudes als necessitats etc?

– Vosté sabia que ens gastarem més en enllumenat de festes que en ajudar els més desfavorits i crear mesures per pal·liar el sofriment de la crisi-estafa?

– Vosté sabia que ens gastarem molt més en propaganda i publicitatprotocol i dietes i privatitzacions de serveis en benefici d’ “amiguitos”?

Doncs si no ho sabia, ja ho sap. Bloc-Compromís de Callosa per la transparència. Bloc-Compromís per la gestió de les prioritats.