Compromís proposa recollir informació sobre l’estat de les escoles públiques de Callosa i el PP diu que no és urgent

Sin título-1 copia

Al plenari de gener Compromís per Callosa va proposar a l’Ajuntament, a través d’una moció, recollir tota la informació necessària i preparar un pla d’intervencions sobre les deficiències que puguen haver a les escoles públiques municipals.

Hem sabut que la Conselleria d’Educació disposa de més de 200 documents que acrediten deficiències en els centres escolars de tot el territori i que, arran dels incidents produïts en ja quatre centres que han provocat ferits entre xiquets i mestres, la Conselleria ha decidit ocultar aquesta informació “per a no crear alarma”. És per açò que des de Compromís vam creure convenient presentar aquesta moció i que així l’Ajuntament inste a la Conselleria a revelar aquesta documentació, planificar en conjunt totes les intervencions necessàries i preparar un Pla Permanent d’Inspeccions.

Al plenari, presidit pel Regidor d’hisenda, – ja que el Sr. Alcalde estava de viatge a FITUR- el Sr. Llorca (alcalde en funcions) va decidir ajornar la proposta per al plenari de febrer alegant, simplement, que l’alcalde no estava. Des de Compromís creiem i denunciem que aquesta acció desemmascara la situació del PP callosí que no sap com actuar sense el seu “lider” i així els regidors de l’equip de govern són incapaços de votar i decidir per ells mateixos què és important per al poble.

Els regidors de Compromís van acordar retirar la urgència de la moció i tornar-la a presentar en el proper plenari. “Encara que sabem que esta proposta és important i necessària per al poble, som realistes i sabem que necessitem dels vots del PP municipal per poder-la aprovar; així, nosaltres primem la finalitat i no el moment. Encara que ens sembla de poca responsabilitat política ajornar una proposta d’aquestes característiques quan vostés ara mateix n’acaben d’aprovar una en contra d’unes declaracions del Sr. Rubalcaba; per tant, si creuen que la nostra moció no és urgent i, en canvi, la presentada per vostés sí que ho és, al nostre parer, no s’estan marcant les prioritats que el sentit comú i la gent estan reclamant”; va afirmar Joan Tasa al plenari.

Arxivat en: Cultura i Educació, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *