#BaldoACallosa . Divendres 1 de març de 2013

Els comuniquem que el diputat al Congrés dels Diputats per la coalició CompromísJoan Baldoví i Roda té previst vindre al poble de Callosa d’en Sarrià en un acte comarcal a la Marina Baixa.

Sobre les 17,30 h de la vesprada, el Sr. Baldoví té previst visitar la Cooperativa Agrícola de Callosa d’en Sarrià, on s’interessarà per la dinàmica i projecció d’esta entitat així com per la recent reivindicació del sector del nespro comarcal de demanar a les autoritats autonòmiques i estatals una rebaixa en el mòdul aplicable de l’IRPF sobre els guanys del nespro. Entenent que la situació dels preus agrícoles i de les despeses que comporta, a hores d’ara, esta activitat minven moltíssim el marge que es queda el productor; per la qual cosa cal una consideració tributària si es vol que el sector siga competitiu.

Després d’esta important visita, el diputat de Compromís visitarà la seu del Bloc-Compromís de Callosa d’en Sarrià (enfront de Caixacallosa); on se servirà café i el Sr. Baldoví atendrà les visites que desitgen un encontre més directe amb ell. Ací pot començar el Tens una pregunta per a Baldo?

A les 20 h, xarrada-col·loqui al Mesón San José de Callosa d’en Sarrià: Tens una pregunta per a Baldo? Ací es passarà el vídeo de la intervenció de Baldoví en el Debat de l’Estat de la Nació (els famosos quatre sobres de Baldoví per a Rajoy) i el diputat  explicarà la seua activitat com a parlamentari i a més contestarà totes les preguntes que se li formulen i arreplegarà els suggeriments que se li comuniquen.

 

Arxivat en: Comarcal, General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *