Que es desestimen, immediatament, els pous del Margequivir.

 Una volta més assistim a un episodi de la peculiar forma que té el PP municipal governant de portar la seua majoria absoluta. Un desgavell i un desficaci darrere d’un altre. En el plenari del passat 29 d’agost, Vicent Llobell va preguntar a l’alcaldessa en funcions sobre la posició de l’equip de govern a propòsit de la concessió de permís, per part de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, per a obrir dos pous en el pla parcial Anibits-Margequivir, a l’empresa Miragolf Playa. Ella li va contestar que esta empresa ja havia desestimat el projecte (no per escrit), a més que, l’Ajuntament, com a agent urbanitzador pel procediment de la gestió directa, tenia potestat per a desestimar-lo i ho faria el proper dia 2 de setembre, quan l’Alcalde tornara de vacances.

 Poden treure vostés les conclusions que vulguen. Però han de tenir en compte que este tema ja fa vora un mes i mig que roda i ha provocat que tant la nostra Comunitat General de Regants i Usuaris, com Ecologistes en Acció com l’associació Callosa sostenible presentaren al·legacions. Ha provocat, a més, que en el poble es visquera una certa incertesa ja que dos pous allí en mans privades suposaria un veritable desastre per al poble (és el mateix aqüífer que Sacos). Ha provocat un fum d’especulacions entre els callosins; d’entre elles, molts ens preguntàvem què pretenia l’empresa amb la sol·licitud dels permisos i perquè l’Ajuntament – agent urbanitzador del pla parcial – no ho parava i punt!

 En una assemblea de la Comunitat General, feta a juliol, l’Alcalde va tornar a donar-nos una mostra del seu populisme buit i barat personalitzant en ell el mèrit de parar-ho. Ell parlaria amb els de Miragolf.

 I era molt fàcil, simplement l’Ajuntament havia de comunicar a la Confederació Hidrogràfica del Xúquer que DESESTIMAVA EL PROJECTE; i amb això s’acabava tot!!!! Amb això no haguera fet falta que la Comunitat General perdera temps, esforços (i suposem que diners) convocant assemblees, ni fent al·legacions. Per què avui, a 30 d’agost, encara no s’ha presentat eixa desestimació? Què hi ha darrere? Què espera el PP local? La contestació de l’alcaldessa en funcions té molla: l’alcalde està de vacances! Fa dos mesos que està de vacances? Ha d’estar ell present? No ho haguera pogut deixar preparat abans d’anar-se’n?

 Governen en contra del poble, a esquenes del poble i sense tindre ni idea del que li convé a este poble. Eixa és la nostra conclusió. Algú en té una altra diferent?