LUMI PUIGCERVER: “Sr. Alcalde, el paper d’home actiu i dominant que interpreta vostè en aquest Govern també és masclisme”

– L’Ajuntament no paga els plusos corresponents a les dos Policies Municipals que oferien servei directe a les víctimes de violència de gènere –

“Sr. Alcalde, el paper d’home actiu i dominant que interpreta vostè en aquest Govern també és masclisme” així ha respost la regidora de Compromís Lumi Puigcerver al veure com el Sr. Saval, sense demanar parer al seu grup ni a la regidora d’igualtat, negava el debat a les dues mocions presentades per Compromís contra la violència de gènere.

Al contrari que el PP, nosaltres si que hem votat a favor de la urgència d’una moció presentada per l’equip de govern en relació a este tema. La regidora de Compromís ha aprofitat el debat per a recordar al Partit Popular que el que ha de fer és tornar a pagar els plusos corresponents als membres de la Policia Local que oferien un servei d’atenció directa a les víctimes. Esta moció no pot tapar les seues males decisions ni les del seu partit que han deixat a les administracions públiques sense eines per a actuar eficaçment.

Arxivat en: Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *