COMPROMÍS ha demanat fins a vuit vegades que els Plens Municipals es convoquen de vesprada per facilitar la participació ciutadana.

A més reclamem a l’Alcaldia que en el torn de Precs i Preguntes deixe intervenir a les veïnes i veïns que ho desitgen –

El Ple és el principal òrgan de gestió municipal, les decisions mes importants passen per aquesta taula. La participació ciutadana no pot reduir-se a la representació dels diferents partits a través de les regidores i regidors. Els ciutadans tenim dret a estar ben assabentats i inclòs a participar.

Últim dijous de cada mes a les 9:15h del matí. Així entén l’equip de govern del PP la participació ciutadana. Tot va començar amb el motiu que el Sr. Alcalde seria nomenat diputat per Alacant al Congrés de Madrid, fet que mai s’ha produït. Més que un motiu ho vam considerar una excusa i així s’ha demostrat amb el pas del temps. Ni s’ha anat a Madrid ni hi ha intenció de fer-ho, les excuses van canviant, les últimes deien que implicaria pagar hores extra als funcionaris que participen en el Ple. Una altra excusa, els Plens Municipals sempre s’han realitzat de vesprada, i així ho fan en la majoria dels pobles, les hores que dediquen els funcionaris a les sessions plenàries es poden canviar per hores lliures.

El regidor de Compromís Joan Tasa ha demanat fins a vuit vegades durant la legislatura que s’aprove un horari coherent que facilite l’assistència de veïnes i veïns. “Mentre la gent treballa la majoria absoluta del PP fa i desfà a plaer sense comptar amb ningú, també potser sinònim de la por que tenen a què els vegen operar, A més a més, no ens conformem amb un horari normal per a les sessions plenàries, instem al Sr. Alcalde a què deixe participar als assistents de forma ordenada perquè puguen preguntar directament a les regidores i regidors com ja es fa en nombrosos pobles valencians”

Vuit vegades ho hem demanat: a través de mocions, preguntes per escrit i orals. La resposta sempre és NO (les últimes vegades ja no donen excuses, es limiten al NO). Sabem que, com a grup polític, potser no vos comuniquem de la millor forma els assumptes municipals però HUI ET DEMANEM AJUDA!

Perquè Callosa som totes i tots, perquè els ciutadans tenim dret a participar. Per tot açò hem preparat una enquesta on et demanem la teua opinió sobre l’horari dels Plens i la participació directa de les veïnes i veïns. PARTICIPA!!

Arxivat en: Participació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *