Info

Benvinguts/es a Compromís per Callosa d’en Sarrià:

Compromís som l’organització política formada per callosines i callosins que hem passat de la indignació passiva a la il·lusió activa. Ens presentem i treballem per la reforma democràtica necessària al nostre poble i a tot el País Valencià. Busquem la solidaritat, el raonament i la sostenibilitat per a fer de Callosa un poble més viu i ric. La nostra política s’anomena de “baix cap a dalt”: escoltar a la gent i aportar solucions útils i justes.

Actualment Compromís per Callosa compta amb tres regidors al nostre Ajuntament (Vicent, Lumi i Joan) totes tres son militants del BLOC Nacionalista Valencià igual que pràcticament tot el col·lectiu municipal. Però des del darrer congrés local hem aprovat la formalització de Compromís per Callosa com a eina política ferma i útil on totes les veus del poble tinguen cabuda. Per tant, pretenem unir esforços i idees per crear un moviment eficaç que siga competent i plural.

Pots contactar amb nosaltres a través d’aquesta mateixa web a l’apartat Contacta o directament a una d’aquestes adreces electròniques: info@compromiscallosa.net ,                 o si vols contactar amb el Grup Municipal: grupmunicipal@compromiscallosa.net

Organigrama:

Grup Municipal:

Vicent Llobell i Bertomeu

Lumi Puigcerver i Calvo

Joan Tasa i Manera

Assemblea Local:

Formen part totes i tots els militants de Compromís a més de qualsevol ciutadà/na que vulga participar. Convocatòria ordinària penúltim dimecres de cada mes a partir de les 21:00h en la Seu situada en la Plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià.

Executiva Local:

Secretari local: Josep Saval i Gregori

Secretari d’organització i finances: Joan Josep Sanchis Aragon i Joana Montiel Sanchis

Secretari de política municipal: Joan Tasa i Manera

Secretari de comunicació i campanyes: Jónatan Pérez i Botella

Secretari tècnic: Àngel Viciano i Ribes